Het zalige ANDERE CENTERPARCS park molenheide limburg

Het Zalige ANDERE CENTERPARCS Park Molenheide Limburg

Je gezelligevakantiewoning voelt alseen warm welkom. Genietsamen ...More
Je gezelligevakantiewoning voelt alseen warm welkom. Genietsamen met wie je lief isvan de afzondering op hetdoor afsluiting omheventerras. Less

Het zalige ANDERE CENTERPARCS park molenheide limburg

to get instant updates about 'Het Zalige ANDERE CENTERPARCS Park Molenheide Limburg' on your MyPage. Meet other similar minded people. Its Free!

X 

All Updates


Overview:
Je gezellige vakantiewoning is als een thuis. Geniet samen met wie je lief is van de privacy op het omheinde terras.
Description:

In zwemparadijs ´Aquapolis´ spelen de kleintjes in het kabouterbad terwijl de grotere kids vast niet weg te slaan zijn van de keisnelle afglijder. Tevens in de indoor speeltuin ´Kids Valley´ spelen ze naar hartenlust op de klimtorens, de gocartpiste of de vele andere attracties.

Voor je dagelijkse portie frisse lucht moet je in het wild-en wandelpark Molenheide zijn, een uniek beschermd natuurreservaat waar herten en reeën vrij rondwandelen. Ook het Limburgse fietsroutenetwerk ligt nabij. En doe het gedurfd parcours van de indoor minigolf ´De mijn´ met boeiende, licht-, reuk-, bewegings- en geluidseffecten.

Nu extra afslag via Outspot! Betaal 25 euro voor een bon waardoor je 250 euro afslag krijgt op je boeking in Park Molenheide: http://lastminutesshop.be/een-waardig-centerparcs-alternatief-park-molenheide-limburg/

No feeds found

All
Posting your question. Please wait!...


About

Je gezellige vakantiewoning voelt als een warm welkom. Geniet samen met wie je lief is van de afzondering op het door afsluiting omheven terras.
No messages found
Suggested Pages
Tell your friends >
about this page
 Create a new Page
for companies, colleges, celebrities or anything you like.Get updates on MyPage.
Create a new Page
 Find your friends
  Find friends on MyPage from